Over ons
Het aanbod van arbeidsbemiddelingsbureaus is tegenwoordig ruim. Maar welk bureau past het beste bij u en uw organisatie?
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en ons grote netwerk binnen verschillende vakgebieden, kunnen wij op efficiënte en adequate wijze de beste kandidaat leveren van MBO tot WO niveau, van schoolverlater tot ervaren vakspecialist.

Onze kenmerken
Als onafhankelijk adviesbureau voor Werving & Selectie,  kijkt debestekandidaat.nl niet alleen of er een match is tussen het functieprofiel en het CV van de kandidaat, maar kijken wij ook of de kandidaat binnen het team en de organisatie past. Daarnaast werken wij op basis van no cure no pay.

Wij bieden:
– Flexibele dienstverlening
– Maatwerk
– Uitgebreid vooronderzoek van de kandidaten
– Testtools
– Een vast aanspreekpunt
– Optimale bereikbaarheid

Onze dienstverlening
Door onze flexibele dienstverlening leveren wij niet alleen maatwerk op het gebied arbeidsbemiddeling, maar gaan vooraf met u in gesprek over de aanpak daarvan. De diensten die wij aanbieden zijn:

– Werving & Selectie
– Inhouse recruitment
– Uitzenden/detachering
– Payrolling
– Coaching
– Assesments

U krijgt van ons de beste kandidaat en betaalt alleen voor de diensten die wij leveren.

Op basis van het gewenste traject en werkwijze berekenen wij vooraf de tariefstelling, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij gaan graag met u in gesprek om de zoektocht naar de beste kandidaat in werking te stellen. Uw zoektocht is onze drijfveer!